Gafa făcută de Dan Barna după faza cu ochelarii. Bogdan Chirieac: E lumea nouă...

Cu ce a greşit Dan Barna când a explicat momentul. Sursa: Guvernul României
Cu ce a greşit Dan Barna când a explicat momentul. Sursa: Guvernul României

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus care este gafa făcută de Dan Barna în explicaţia dată despre incidentul cu ochelarii căzuţi din Parlament. 

"Ieri, în jurul orelor 17:20 mă aflam, neînsoțit, în banca alocată membrilor Guvernului din Plenul Camerei Deputaților. În dreapta mea se afla Premierul Florin Cîțu, iar în stânga o colegă, să-i spunem M. Prezența noastră era legată de o solicitare a PSD de a prezenta noua colecție de cartoane și butaforii colorate sub pretextul unei discuții, pretins serioase, despre buget. La momentul în care urmau să se petreacă faptele prezentei mărturisiri la microfon se afla Marcel Ciolacu. Discurs plictisitor, conținut puțin. Neglijent, stângaci și neatent mi-am așezat ochelarii aiurea pe aparatul de vot, iar ei au decis să facă o tumbă până jos.

„Ok”, mi-am zis. „Acolo să stați, dar să nu uit totuși să vă iau când se vor termina discursurile.” Colega M. însă, om simțitor și atent, observase și ea tumba ochelarilor și fără să i-o fi cerut, cu gândul amabil să mă ajute, l-a chemat pe colegul nostru Valentin, aflat în zonă, să-i recupereze. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și aici am săvârșit delictul moral pentru care fac prezentul autodenunț: i-am arătat cu mâna pe unde căzuseră ochelarii. I-a ridicat, mi i-a dat, i-am mulțumit, ne-am zâmbit și a plecat. Înțeleg totuși că nu am făcut chiar bine și îmi pare rău de gestul meu. Le mulțumesc însă lui Valentin și M pentru că au dovedit că sunt oameni", a scris Dan Barna pe Facebook despre incidentul cu ochelarii. 

VEZI ŞI Dan Barna EXPLICĂ faza cu ochelarii "SĂRITORI" din Parlament: COME ON!

Bogdan Chirieac: A băgat femeia în faţă

"E o tărie de caracter aici, orice ar spune domnia sa. Faptul că dă întreaga vină morală pe colega M. A băgat femeia în faţă, ca să spun pe româneşte. Mare bărbat, extraordinar. E lumea nouă", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel