Gafă comisă de Emil Boc. Reacția fostului premier: Doamne, ce prostii vorbesc!

Gafă sinistră comisă de un fost premier în momentul în care a oferit câteva detalii legate de vizita pe care i-a făcut-o fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, la penitenciar.

Întrebat dacă a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi la penitenciar, Emil Boc, fost premier și actual primar al municipiului Cluj-Napoca, era cât pe ce să spună că a fost la "cimitir", în loc de închisoare: "Da, am fost ieri în vizită la doamna Ridzi. Ea se află într-o extensie a cimit..."

Imediat cum și-a dat seama ce era să debiteze, Emil Boc a reacționat: "Doamne, ce prostii vorbesc!", citează romaniatv.net.

Ulterior, fostul premier a reușit să relateze despre vizita pe care i-a făcut-o la penitenciar fostei sale colege de partid, Monica Iacob Ridzi, condamnată definitiv la cinci ani de închisoare cu executare de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului.

"Am vizitat-o pe doamna Ridzi în Cluj unde există o secţie a penitenciarului Gherla. Sunt în legătură permanentă cu soţul ei pentru a o ajuta să treacă peste acest moment dificil. Starea ei de sănătate nu este una bună (...) Din nefericire, n-am putut să îi las un pachet. Are dreptul doar la un pachet şi a fost dus de familie. Aveam pregătit, dar a rămas în maşină", a explicat Boc.

Monica Iacob Ridzi, epuizată: Altarul de sacrificiu are nevoie de al 13–lea ministru. Am fost naivă, recunosc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel