Gafa lui Băsescu de la întâlnirea cu prințul Charles

Luni, la întâlnirea cu prințul Charles de la Cotroceni, președintele Traian Băsescu l-a felicitat pe moștenitorul tronului Marii Britanii  pentru "împlinirea vârstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Filip", celebrările jubiliare organizate recent în Marea Britanie fiind însă dedicate împlinirii a 60 de ani de domnie a Reginei.

 "Permiteţi-mi să vă spun bun venit la Bucureşti! Bun venit în România! Ţin să vă felicit pentru strălucitoarea ceremonie a împlinirii vârstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Filip", i s-a adresat Băsescu, în limba română, Prinţului Charles.

 El a spus apoi, atât în engleză, cât şi în română, că "a fost o manifestare impresionantă".

 Traducătoarea a exprimat, în engleză, felicitări pentru "ceremonia dedicată Jubileului de Diamant al Majestăţii Sale, Elisabeta a II. "I would like to congratulate you for the excellent ceremony that you dedicated to the Diamond Jubilee of Her Majesty Elisabeth the Second", a fost traducerea în engleză pentru Prinţul Charles.

 "Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru felicitări, o să le transmit Reginei când mă voi întoarce", a spus Prinţul Charles, în engleză.

 De asemenea, preşedintele Băsescu i-a mai adresa mulţumiri prinţului Charles "pentru superbul film despre Munţii Carpaţi", cu care a promovat "extraordinar" România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel