Gadgeturi 2015: Ce dispozitive vor fi la modă anul viitor - FOTO, VIDEO

Tot ce părea de domeniul fantasticului în trecut, vor deveni lucruri reale în 2015, conform CNN. 

Topul gadgeturilor care vor fi la modă în 2015:

Tricoul Ralph Lauren Polo Tech

A fost purtat pentru prima dată de copiii de mingi prezenţi la ediţia din acest an a turneului de tenis US Open, dar va putea fi folosit de cei interesaţi oricând începând din 2015.

Tricourile cu compresie sunt echipate cu senzori biometrici a căror funcţionalitate este similară cu cea a brăţărilor inteligente. Senzorii sunt ascunşi în tricou şi pot monitoriza bătăile inimii, datele fiind trimise către o aplicaţie iOS de pe un smartphone sau tabletă ce va putea oferi informaţii în timp real despre activitatea efectuată, numărul de calorii arse, ritmul cardiac sau respiraţie.

Ceasul Apple (Apple Watch)

Lansat în 2014 de Apple, primul ceas inteligent al companiei americane va fi disponibil de la începutul anului 2015. Ceasul Apple Watch va combina funcţiile de monitorizare a sănătăţii şi a activităţii de fitness cu comunicaţiile. Apple Watch include aplicaţii pentru hărţi, fotografii, muzică şi mesaje. Pentru a putea funcţiona, Apple Watch trebuie să fie conectat la un iPhone. 

Aplicaţiile pentru călătorii

Aplicaţiile pentru călătorii vor deveni şi mai integrate, potrivit CNN. Principalul obiectiv în 2015 va fi cât de repede poţi să ajungi într-un mijloc de transport, cu doar o planificare minimă, fără a folosi un calculator sau un agent de turism.

Printre aplicaţiile recomandate sunt Flight Tonight, care monitorizează zborurile disponibile pe aeroporturile preferate, sau TripIt Pro, care poate găsi curse alternative în cazul anulării celor programate.

Aplicaţiile pentru navigare

Google maps a revoluţionat lumea, făcând ca hărţile pe hârtie să pară nişte relicve. Dar, se pare, că în 2015 aplicaţiile noi vor fi din ce în cei mai revoluţionare.

Realitatea augmentată va fi un sprijin pentru toţi cei ce călătoresc. Realitatea augmentată este o tehnologie ce suprapune informaţii peste ceea ce se vede în realitate. Asta înseamnă indicarea automată a obiectivelor turistice sau a oricărei clădiri în timp ce sunt privite. Printre cele mai cunoscute aplicaţii sunt Wikitude, disponibilă pentru telefoane Apple, Android, Windows şi ochelarii inteligenţi, sau Yelp Monocle.

Ochelarii Google Glass

Google Glass constă dintr-o pereche de ochelari cu un ecran de mici dimensiuni deasupra ochiului drept. Glass poate face poze şi înregistrări video cu o cameră controlată vocal. Pe ecranul Glass, vizibil doar pentru utilizator, pot fi afişate informaţii la cerere. Dispozitivul utilizează programul Android al Google şi are nevoie de un smartphone pentru conexiunea la internet.

Căciula muzicală

Cum ar fi să experimentăm muzica într-un mod călduros şi fără niciun fir? 1voice a dezvoltat o căciulă cu căşti Bluetooth incorporate, care ne vor ajuta să ascultăm muzică fără a mai folosi niciun fir.

De asemenea, pentru cei care vor dori să se izoleze de orice zgomote nedorite va exista un nou dispozitiv - prima cască de ureche inteligentă, denumită Hush. Ea va filtra zgomotele nedorite, permiţând în schimb apelurile importante.

CITEȘTE ȘI: iPhone 7 va avea ecran 3D

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel