Gâdea, după o decizie a magistraților: Mare șoc pentru România

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a comentat la „Sinteza Zilei” de la Antena 3 o decizie a magistraților.

„Sunt 30 de ani de la Revoluție și se vorbește mult despre acești 30 de ani. În ultimele seri, ne-am pus și mai multe întrebari despre cum ne-am dus noi existența în acești 30 de ani. Sunt lucruri care ne-au ieșit și sunt și multe pe care le considerăm a fi un eșec”, a spus Mihai Gâdea, luni seară, în platoul Antena 3, adăugând ulterior:

„Un eșec este că, la 30 de ani de la Revoluție, societatea românească este profund divizată. S-a cultivat ura, iar ura a fost unul dintre modurile în care societatea românească a fost condusă. (...) Cum este societatea rormânescă? Are încredere în modul în care o societate trebuie să-și ducă existența? Răspunsul la această întrebare a venit azi.

Vine răspunsul ca o ghiulea în piept.

În 2010, oamenilor din tară le erau prezentate niște imagini șocante, cu copii care erau în scalavie. DIICOT, Poliția și celelalte instituții arătau cum polițiști înarmați s-au dus la Țăndărei și au prins o rețea de trafic de ființe umane. Traficul de ființe umane e ceva îngrozitor, e una dintre cele mai mari probleme ale lumii moderne.

În România au fost arestați 25, în Marea Britanie mult mai mult, 120 de persoane. Cei care au fost arestați în Marea Britanie au fost anchetați de autoritățile britanice și la această oră sunt condamnați și sunt în închisoare. Astăzi vine un mare șoc pentru România. După nouă ani de anchetă, Justiția din România ne spune că cei care erau implicați în traficul de ființe umane, de copii, au fost achitați".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel