USR, fără precedent în România! Gâdea, ULUIT: S-a întâmplat un lucru foarte interesant!

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a dezvăluit ce i-a atras atenția la Brașov. 

„Astăzi, s-a mai întâmplat ceva ce mi-a atras atenția. Așa ceva s-a întâmplat pentru întâia dată în România. Nu sunt în situația de a condamna pe cineva pentru că face asta, dar nu am cum să nu remarc. Astăzi, s-a depus jurământul în foarte multe locuri. Și la Brașov. Acolo a câștigat un primar USR. S-a întâmplat un lucru foarte interesant în momentul în care consilierii USR veneau să depună jurământul. Știți foarte bine cum se depune în România: pui mâna pe Constituție și pe Biblie și juri să fii credincios legilor, comunității. La sfârșit, există varianta să spui Așa să îmi ajute Dumnezeu!

(...) Astăzi, la Brașov, nu s-a întâmplat așa. (...) Nu au vrut să spună la final Așa să îmi ajute Dumnezeu! Atenție: spun încă o dată că este dreptul lor, e libertatea lor. Pentru mine asta, însă, în contextul acestor zile, mi-a atras atenția”, a spus Mihai Gâdea, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”. 

Potrivit Codului administrativ, formula religioasă de încheiere va respecta libertatea convingerilor religioase, jurământul putând fi depus și fără formula religioasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel