Gâdea, ultima emisiune la Antena 3: Așa ceva este inadmisibil!

Mihai Gâdea a făcut o declarație impresionantă, în timpul emisiunii "Sinteza Zilei", despre ultima ediție pe care o va prezenta.

Mihai Gâdea a răbufnit, prezentând un caz de abuz din justiţie, în care un primar din Argeș a fost inculpat într-un dosar, pe nedrept şi care, într-un final, a fost achitat, însă prea târziu. Bărbatul s-a îmbolnăvit din cauza stresului și a murit, în urma unui atac cerebral.

"Pentru cei care se uită la tv, aşa ca la un show, eu vă mărturisesc că, făcând de atât de mult timp emisiuni, seară de seară, nu sunt interesat nici de show, nici de lucruri de felul ăsta. Vin de multe ori cu sentimentul că "domnule, dacă asta ar fi ultima emisiune, ce aş spune?". Aş spune că aşa ceva este inadmisibil să se întâmple într-o societate. Oameni cărora le sunt răpiţi cei dragi din familie pentru că cineva are de făcut o demonstraţie (...). Nu poţi terfeli o viaţă de om, probat că este nevinovat. Nu poţi aduce un om în stadiul de a face atac cerebral, că vede că ce i se întâmplă merge doar într-o singură direcţie. Merge spre direcţia de a-i fi distrusă viaţa. Şi cedezi la un moment dat", a spus Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel