EXCLUSIV  Gâdea și Pleșoianu, mesaje înainte de concursul Antena 3: Nu m-am gândit nici măcar o secundă!

Rodica Mitu / 01 dec 2018 / 18:30 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Concursul lansat de Antena 3 a ajuns la a III-a ediție. Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă seară, de la ora 20.00, la „100 România".

Liviu Pleșoianu, câștigătorul primei ediții a concursului inițiat de Antena 3, întrebat de redactorii DCNews ce sfaturi are pentru concurenți, a răspuns astfel: „Să fie egali cu ei înșiși! Să nu încerce să pară altceva decât sunt! Să nu își dorească să „livreze" ceva ce cred ei că le poate aduce succesul".

„Eu vă mărturisesc faptul că nu m-am gândit nici măcar o secundă că voi câștiga sau că vreau să câștig! M-am bucurat să fiu acolo, m-am simțit foarte onorat și am vrut neapărat să transmit ceva care să atingă nu doar mințile, ci mai ales inimile oamenilor! Este singurul lucru care m-a interesat", a dezvăluit Liviu Pleșoianu.

Gâdea, mesaj înainte de concurs

În cursul zilei de vineri, jurnalistul Mihai Gâdea a publicat un mesaj făcând referire la concurs: „Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3. Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25