Urmărește emisiunea live


Gâdea, reacție FABULOASĂ după rezultatul obținut de Clotilde Armand

Update 07:00: Victoria franțuzoaicei Clotilde Armand a fost doar pentru o noapte. PSD a câștigat și Primăria Sectorului 1. Daniel Tudorache este noul primar.

----

Din Franţa, via America, Clotilde Armand, în vârstă de 43 de ani, a ajuns în urmă cu 20 de ani în România. Acum a reuşit - conform exit poll-urilor - să câştige Primăria Sectorului 1 din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, cu 31,4% din voturi.

Mihai Gâdea a spus că victoria de duminică seară este legată și de apariția ei la Antena 3, la o oră de maximă audiență.

"Votul pe care l-a obținut de Clotilde Armand la Sectorul 1 se datorează susținerii mele", a zis Mihai Gâdea glumind.

"Eu cred că apariția ei la televizor, în serile în care au fost niște audiențe uriașe, a făcut o diferență substanțială. După emisiunea de la Antena 3, am primit mesaje de la oameni care aveau alte opțiuni și care mi-au scris: 'după seara asta, mi-am schimbat opinia. Am găsit pe cineva care este mai bine decât ceea ce credeam eu'. Cred că este una dintre explicații', a mai zis jurnalistul.

Amintim că Mihai Gâdea și-a exprimat regretul că nu locuiește în Sectorul 1 pentru că ar fi votat Clotilde Armand și i-a spus lui Nicușor Dan că oameni ca el ar putea schimba ceva în politica românească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel