Gâdea, ȘOCAT de răspunsul lui Iohannis la întrebarea DCNews

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Realizatorul ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea, se declară uluit de răspunsul pe care președintele României, Klaus Iohannis, l-a dat unei întrebări venite din partea DCNews

Mihai Gâdea a afirmat: ”A fost ceva șocant. În momentul în care reporterul de la DCNews întreabă `pe stenogramele alea v-ați uitat?`, președintele spune: nu, nu m-am uitat. Păi eu de unde să știu dacă e ceva în scandalul ăsta dacă, în calitate de președinte eu mă pronunț pe un subiect fără să mă fi uitat. Marile dezvăluiri care au apărut în lume, de la Watergate încoace, apar pe niște înregistrări”. 

Iată întrebarea și răspunsul la care a făcut referire Mihai Gâdea: 

Crișan Andreescu, jurnalist DCNews: Domnule Președinte, ați reușit să parcurgeți stenogramele care au apărut în media în ultimele zile?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Nu.

Crișan Andreescu, jurnalist DCNews: Și nu sunteți interesat de a le urmări?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Nu.

”Scandalul se va finaliza singur”

Președintele Klaus Iohannis a mai spus că se așteaptă ca acest scandal să se încheie la fel ca și celelalte: ”Cum îl văd finalizat? Se va finaliza singur, pentru că după un timp, lucrurile vor merge mai departe. Nu știu câte casete și câte ore de înregistrări o să mai prezinte cei care le-au prezentat până acum, dar nu contează. Acest film l-am mai văzut acum cred că aproximativ un an de zile, tot așa cu un inculpat care a dispărut și au început să apară casete de înregistrări și alte lucruri. Eu cred că aceste chestiuni trebuie lăsate justiției pentru clarificare”. 

Klaus Iohannis, susținere totală pentru DNA: Penali, încercare disperată, jalnică, neconvingătoare

La începutul declarației de presă, președintele Klaus Iohannis a afirmat: ”Bună seara! Avem - oare a câta oară? - un scandal în spațiul public și cred că, de data aceasta, destul de multă lume se așteaptă să-mi expun opinia în această chestiune. Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la puține cuvinte. Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze Direcția Națională Anticorupție și conducerea acestei direcții. După părerea mea, această încercare este una jalnică și neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoașteți, dar îmi face plăcere să o repet. După părerea mea, Direcția Națională Anticorupție și conducerea DNA fac o treabă foarte bună, iar acest atac, sau această încercare de atac din partea unor penali, este de natură să îmi confirme că DNA face o treabă bună.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel