Gâdea nu-și poate stăpâni lacrimile, în direct: Mi s-a frânt inima!

Ema Apostu / 25 feb 2019 / 23:24 Salveaza PDF Comentarii

Mihai Gâdea a fost la un pas de a izbucni în lacrimi, în timpul emisiunii.

Mihai Gâdea s-a arătat revoltat de informația potrivit căreia insuccesul Laurei Bretan ar avea legătură cu faptul că aceasta a susţinut referendumul pentru familie, realizând un clip în acea perioadă. Din cauza nedreptății care i s-ar fi făcut tinerei, prezentatorul tv aproape că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, când concurenta de la Eurovision a intrat în direct, prin telefon.

"Mie îmi vine să plâng. Laura sunt foarte bucuros că eşti cu noi. Eu sunt afectat de faptul că ţie ţi s-a făcut o nedreptate. Când am auzit că vii la Eruovision, m-am gândit că există o şansă mare să câştigi. Ai ajuns în finala "America's Got Talent" unde este foarte complicat să ajungi. Ar fie existat o şansă reală ca România să caștige pentru prima dată Eurovision. Tu ai primit votul publicului, dar au fost nişte oameni din juriu care ţi le-au furat. Tu ai primit 12 puncte din partea publicului, iar contracandidata ta 3. Juriul ţi-a luat victoria şi i-a dat-o ei. Suspiciunea majoră fiind că tu ai fost în campania pentru familie. Nu e nimic mai dureros şi mai greu de iertat ca nedreptatea. Este ceva revoltător!", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea "Sinteza Zilei".

"Mie mi s-a frânt inima, când am auzit explicaţia că tu ai făcut un clip când a fost referendumul pentru familie şi că ar fi fost doi membri ai juriului care erau deranjaţi de acest lucru şi că acesta ar fi fost motivul", i-a mai spus Mihai Gâdea Laurei Bretan.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24