Gâdea: Mi se pare de o GRAVITATE URIAȘĂ. Sunt INDIGNAT

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a semnalat la "Sinteza Zilei" un lucru extrem de grav.

Liderul Partidului Independenței din Marea Britanie, Nigel Farage, a declarat pentru CNBC că are o problemă uriașă cu România.

"Aș vrea să încep emisiunea referindu-mă la ceva ce mi se pare de o gravitate uriașă. Mi se pare și mai grav că nimeni nu a luat poziție și că nu a vorbit despre acest subiect. Nimeni nu a luat poziție împotriva unor atitudini rasiste îndreptate contra românilor. Nigel Farage a dat un interviu și a spus că are o problemă uriașă cu România. A zis că nu are o problemă cu românii, ci cu România. Sunt pur și simplu indignat și am sentimentul că a sta să fim călcați în picioare și a nu-l pune la punct pe acest personaj... mi se pare că ar fi o dovadă de... Am avea niște suflete de slugă. Vă voi spune de ce acest om este periculos și de ce nu cred că trebuie să stăm să fim călcați în picioare", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

"Populații uriașe vor fi tentate să creadă astfel de prejudecăți. Nu s-a găsit nimeni în Marea Britanie să îi spună lui Nigel Farage că este un nemernic și un rasist? Credeți că a fost cineva? Să știți că a fost. Este vorba despre vicepremierul Marii Britanii. L-a pus la punct pe Nigel Farage și i-a spus că nu mai suntem în secolul XIX, ci în secolul XXI?", a adăugat Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: De ce NIGEL FARAGE are o problemă cu România și nu cu românii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel