Gâdea, la un pas să moară. După o emisiune, a venit Ambulanța să-l ia. „Oribil. A fost absolut îngrozitor”

Sursă foto: Facebook Mihai Gâdea
Sursă foto: Facebook Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a fost la un pas să moară.

A spus-o chiar el, în direct, la Antena 3. S-a întâmplat pe vremea când era Traian Băsescu președinte.

„Mihai Gâdea fusese internat, într-o noapte furtunoasă, la Spitalul Universitar, la ora 04.00. Agoniza sonor, am crezut inițial că era Stelian Tănase vorbind cu Mircea Dinescu. Dar nu, era Mihai Gâdea. Era acolo o doamnă doctor care îi schimba perfuzia. Mihai agoniza și îmi spunea: „dacă pățesc ceva, am niște bani în dreapta în costumul numărul 3...”

Voia să-i dau familiei banii pe care îi avea în caz că pățea ceva. I-am spus: „Mihai, toată lumea are un buzunar în dreapta. Lasă că îi muți singur în buzunarul din stânga”. Vine doamna doctor și îmi spune: „Mihai se va face bine”. I-am zis: „Lăsați asta. Trebuie să vorbim ceva important””, a povestit Mircea Badea.

Apoi, a zis că i-a cerut o rețetă pentru un medicament pentru somn. Și, într-un final, a obținut-o. „I-am cerut ei pentru că farmaciștii nu ne dădeau acel medicament fără rețetă”, a mai spus Mircea Badea. 

Apoi, Mihai Gâdea, după ce perfuzia începuse să-și facă efectul, i-a spus lui Mircea Badea: „Ăăăăă, ai luat rețeta?” Și el voia să ia acel medicament care se administrează dacă ai tulburări de somn.

Mihai Gâdea a spus: „Ce mi s-a întâmplat, în acea noapte, a fost oribil. A fost absolut îngrozitor. Realmente era să mor. Am plecat din emisiune. Nu mai puteam să vorbesc. Aveam o laringită și nu mai puteam să vorbesc. A venit să mă ia Salvarea. (...) Un rezident mi-a făcut un cocktail în venă de era să mor. Era pe vremea când era Băsescu la putere. Cu ultimele puteri, i-am zis: „Spune-mi sincer, ești băsist?” Pare că era. De acolo a început nenorocirea.

Mircea Badea a aflat că am fost dus apoi la Spitalul Municipal. Mircea a vorbit cu Ciutacu, Ciutacu cu Oprescu care, la 02.00, era la cumpărături în Metro. Cum stăteam eu acolo întins în spital, văd așa că vine unul cu părul alb. Zic: „bă, totuși, e adevărat... Se întâmplă”. Stătea așa de-asupra mea și zice: „Ce faci, moșule?” Era Sorin Oprescu. După ce a văzut că mi-am mai revenit, m-a întrebat: „Băi, moșule, zi, e bună doamna asistentă?” (n.r. - râde). În orice caz, Sorin Oprescu mi-a salvat viața în acea noapte”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel