Gâdea, îndurerat: "Poate să moară oricând. E bolnav de cancer"

Mihai Gâdea a prezentat miercuri seară, la "Sinteza Zilei", un caz cutremurător al unui tată bolnav care își așteaptă moartea. Stoicov Nicușor suferă de cancer și se află în penitenciarul Jilava din 2012, fiind condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie.

"Cazul de miercuri seară prezintă un om care a primit o condamnare pentru tâlhărie, de patru ani de zile. Este vorba despre un om care își trăiește ultimele clipe. Corect ar fi să spun... un muribund. Este un om care se luptă cu o boală terminală. Nu are nici măcar speranța că ar putea fi operat și ar putea să se vindece. Pentru cineva care este bolnav de cancer, ai speranța că poate dacă te operezi, există salvare. Omul acesta nu are nici măcar această speranță. Ambii săi rinichi sunt afectați... Are și un anevrism la inimă, nu poate fi operat. Omul acesta poate să moară astăzi sau poate să moară mâine. Poate să moară în orice clipă. În interviul pe care ni l-a acordat spune că vrea, atunci când va muri, să-i țină lumânarea unul dintre copii", a spus Mihai Gâdea cu tristețe în glas, la "Sinteza Zilei".

Stoicov Nicușor a declarat, într-un interviu pentru Antena 3, că ar vrea să iasă din închisoare pentru ca fiica sa să îi poată țină lumânarea. Știe că nu mai are mult timp de trăit, dar încă mai speră că într-o zi va ieși din penitenciar. 

VEZI ȘI: Gâdea, uimit de ce-a pățit în America

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel