Gâdea, în platoul Antena 3: ”Tăiați sunetul!” Ce a urmat l-a lăsat mască pe Badea

Duminică seară, în platoul Antena 3, au avut loc momente neașteptate.

De ziua lui Mircea Badea, născut pe 24 februarie, Mihai Gâdea a pregătit o ediție specială în cadrul căreia au fost difuzate mesaje de felicitare pentru realizatorul „În gura presei". Printre cei care i-au transmis mesaje lui Mircea Badea s-au numărat Carmen Avram, Adrian Ursu, Ana Maria Roman, Oana Zamfir, Berta Popescu.

La un moment dat, sunetul a fost oprit în platoul Antena 3.

„Am o rugăminte pentru colegii de platou. O să-i arăt ceva lui (n.r. Mircea Badea) din telefonul meu, dar pentru că persoana respectivă lucrează la un alt post de televiziune, înțelegerea mea a fost ca acest lucru să nu-l arătăm pe post. Motiv pentru care tăiați și sunetul. Un minut doar uitați-vă la fața lui Mircea și poate o să vă dați seama cine i-a făcut această urare. Dar vorbesc serios: fără sunet, nu dați imagini în telefonul meu, e doar pentru Mircea", a spus Mihai Gâdea.

(w670)

„E genul acela de mesaj... când îl vezi, te îndoaie", a spus ulterior Mihai Gâdea. „Dacă vrei, poți să îi zici ceva", a continuat acesta. „O să-i zic când ne vedem. Am schimbat astăzi câteva mesaje. Nu am înțeles la ce se referă. Inclusiv acum jumătate de oră mi-a dat un mesaj. (...) E un moment emoționat. O să mă văd cred săptămâna aceasta", a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel