Gâdea și Ciuvică au glumit cu Pieleanu

În urmă cu două zile, Mugur Ciuvică i-a spus lui Marius Pieleanu că nu va mai apărea la televizor dacă sociologul îi aduce teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. Declarația vine după ce președintele Grupului de Investigații Politice a încercat să facă rost de lucrarea respectivă, dar nu a găsit-o în integralitatea ei. 

Joi seară, Mugur Ciuvică a spus că ținând cont de faptul că Marius Pieleanu nu a venit să îi dea lucrarea Laurei Codruța Kovesi... este liber să apară în continuare la televizor. Amintim că sociologul spunea că teza nu are cum să nu existe nici măcar la Biblioteca Națională. În sprijinul vorbelor sale, Marius Pieleanu a zis că a primit un sms de la directoarea Bibliotecii Naționale care i-a transmis că teza de doctorat a șefei DNA se află la respectiva instituție de cultură.

"Am un anunț important de făcut, un anunț important pentru mine. Mai sunt 50 de minute. Deci, domnule Gâdea... să știți că dacă vreți să mă mai invitați la emisiuni în viitori ani... eu sunt disponibil pentru că până la ora aceasta domnul Pieleanu nu a apărut cu teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. Știți că am zis că dacă vine el să îmi aducă lucrarea respectivă... eu nu mai apar la televizor 10.000 de ani. Domnul Pieleanu nu a venit cu lucrarea doamnei Kovesi, lucru care mă face liber de angajament", a zis Mugur Ciuvică în emisiunea "Sinteza Zilei", ediția de joi seara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel