Gâdea, document în premieră națională: E șah-mat?

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a anunțat că va prezenta, la Antena 3, duminică seară, un document în premieră națională.

„E șah-mat la Tăriceanu? Au procurorii proba fatală? Diseară vă prezint, în premieră națională, marea problemă din dosarul președintelui Senatului”, a scris Mihai Gâdea pe contul de Facebook.

„În această seară, este o ediție specială, despre care va vorbi o țară întreagă. Am documentul. În această seară, Mircea Badea și cu mine îl vom prezenta. Este documentul prin care se dorește punerea sub acuzare a președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. Toată țara se întreabă ce e acolo? E șah mat? Există proba fatală? (...) Domnul Călin Popescu-Tăriceanu este al doilea om în stat. Este posibilul candidat la prezidențiale. Un astfel de document nu are cum să nu fie de interes public. Vom vorbi despre acest document, îl prezentăm în premieră națională”, a spus Mihai Gâdea, duminică seară, la Antena 3, la începutul unei ediții speciale.

„Documentul nu are cum să nu ne clarifice pentru că în clipa în care DNA-ul, prin domnul procuror-șef Marius Bulancea, cere Parlamentului României un vot pentru a putea începe urmărirea penală iar în acest document se află o serie întreagă de elemente, de fapte, de nume, de date, credem să sunt lucruri cheie. În dosarul care îl vizează pe Călin Popescu Tăriceanu la pagina 21 este, însă, o problemă mare", a afirmat Mihai Gâdea.

„Veți avea o concluzie importantă”, a mai spus acesta.

Potrivit documentului prezentat la Antena 3, DNA trebuie să probeze că Tăriceanu a pretins în mod indirect foloase materiale de la reprezentanții unei companii austriece, „în schimbul exercitării atribuțiilor care îi reveneau în legătură cu adoptarea Hotărârilor de Guvern 199/2008, 634/2008, 1193/2008 și 1451/2008".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel