Gâdea, dezvăluire cumplită: E pe un pat de spital. Medicii fac ce pot. Vă spun sincer...

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut un anunț trist la finalul emisiunii de la Antena 3. 

„Unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit în această viață, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima ca acolo să se întâmple o minune. Vreau să vă vorbesc despre acest om pentru a vă invita - cei care credeți în bunul Dumnezeu - să vă rugați pentru el. 

Astăzi, când am aflat, mi s-a rupt inima.

Se află într-o situație critică. E un om al lui Dumnezeu. Este un om care a construit aproape de unul singur un oraș pentru copii. Un oraș întreg! Atâta iubire, generozitate, înțelepciune, viziune să găsești la un om e rar. Dacă, pe lângă toate aceste lucruri, mai e și o credință uriașă în Dumnezeu, ce fel de om poate să fie decât un om al lui Dumnezeu.

Am fost la Rădăuți să văd orașul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-au primit. Și când am auzit azi că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur și simplu... Mă rog și eu. Vă rog să vă rugați pentru Părintele Iustin. Nu știu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toți copiii de acolo știu sigur că se roagă”, a spus Mihai Gâdea la finalul emisiunii de marți seară de la Antena 3.  

„Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, să treacă peste această cumplită încercare și să-l revedem sănătos în mijlocul nostru”, este apelul lansat de obștia mănăstirii către credincioși. Starețul este unul dintre cei mai iubiți ierarhi din județul Suceava, fiind cel care a înființat Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Rădăuți, în care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate și-au găsit casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel