Gâdea, despre PLECAREA de la Antena 3 pentru o carieră internațională

Mihai Gâdea a fost întrebat de Radu Tudor dacă va pleca de la Antena 3 pentru a urma o carieră internațională.

"Nu mi se pare important să vorbesc despre ofertele pe care le-am primit în acești ani. Cred că și ceilalți jurnaliști de la Antena 3 au primit astfel de oferte pentru o carieră internațională. Jurnaliștii din România sunt foarte apreciați în afară. Poate nu știați, dar EuroNews este condus de doi români. (...) Sunt jurnaliști români care au primit oferte din străinătate. De exemplu, poate vă va povesti și Carmen Avram câte oferte a primit pentru a lucra în afara țării", a zis Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Radu Tudor: Le va sta în gât nemernicilor care au vrut să închidă Antena 3

"Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranță, aș fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine știe să conjuge verbul "a avea" nu reușește neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt niște jurnaliști care au convingeri puternice și, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică și acest lucru este greu de găsit. Cred că misiunea noastră în România nu s-a terminat. Cred că mai avem lucruri de spus. Democrația din România are nevoie în continuare de un trust de presă. România este locul în care nu ne-am născut întâmplător, pentru care merită să luptăm și pentru care merită să facem această meserie în a spune adevărul cât se poate de bine", a mai zis jurnalistul.

[citeste si]

"Nu plec de la Antena 3!", a subliniat Mihai Gâdea.

(w670)

Amintim că realizatorul TV a primit titlul de "Prezentatorul Anului 2017", la gala AIB Londra. Mihai Gâdea a fost premiat de un juriu format din profesionişti media din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel