Gâdea: De unde știm că din cauza lui Ceaușescu s-a murit?. Răspunsul lui Gelu Voican Voiculescu: Există filmări!

Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3

Mihai Gâdea și Gelu Voican Voiculescu au discutat despre ce s-a întâmplat la Revoluția din '89. Ce a răspuns acesta din urmă, întrebat "de unde știm că din cauza lui Ceaușescu s-a murit?".

Discuția a avut loc în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Mihai Gâdea: Vorbeam la telefonul cu Generalul Kemenici (cel care răspundea de Unitatea de la Târgoviște) care spunea că erau doi bătrâni senili care habar nu aveau de ieri și care în momentul respectiv erau lipsiți de orice fel de putere.(...) Nu cumva totul a fost prezentat opiniei publice pentru a justifica că totul a început cu un proces și cu o execuție care nu face cinste nimănui în ziua de Crăciun și niciodată. De unde știm că din cauza lui Ceaușescu s-a murit?

"Sunt declarațiile consemnate de către procurorii militari"

Gelu Voican Voiculescu: Între 22 și 25 au murit 863 de oameni. Din cauza unor trăgători de elită care nimereau direct în frunte și care au începtat focul când s-a comunicat moartea lui. Au fost prinși teroriști suspecți. Există filmări cu asemenea teroriști prinși cu mai multe rânduri de legitimație. De murit s-a murit (...) Aveți cazul de la Brașov când măcar un terorist sigur a fost prins trăgând cu arma din cimitirul Brașov asupra populației. A fost anchetat de procurorii militari și la două-trei zile ucis în celulă. Acesta a apucat să declare că face parte dintr-un grup de persoane care au misiunea de atrage la întâmplare pentru a crea panică. Sunt declarațiile consemnate de către procurorii militari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel