Gâdea: "D-le Oprea, de prost ce sunteți, ați greșit postul"

oprea la antena 3
oprea la antena 3
Purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic la "Sinteza Zilei", difuzată de Antena 3, pentru a dezminți informații referitoare la vila Dante, deși în cadrul emisiunii moderate de Mihai Gâdea subiectul acestei case de protocol nu a fost dezbătut.
[caption id="attachment_374847" align="alignleft" width="310"] Foto: captură Antena 3[/caption] Invitații lui Gâdea, Dana Grecu, Răzvan Ursu și Mircea Badea, au izbucnit în râs când Bogdan Oprea a început să facă lămuriri despre situația Vilei Dante.
"O singură precizare: Vila Dante nu aparține președintelui, nu ne-a fost încredințată, am rugămintea să probați cu documente" declarațiile făcute, a spus Bogdan Oprea.
Realizatorii Antena 3 i-au răspuns lui Bogdan Oprea că a intervenit la emisiunea greșită, pentru că, simultan, un alt post Tv difuza un program despre vila Dante.
În hohote de râs, Gâdea a spus: "Vă dă afară dl. Băsescu. Fiți atent. Dl. Băsescu v-a pus să sunați, dar dumneavoastră, de prost ce sunteți, ați greșit postul". Prezentatorul a adăugat: "De prost informat".
Înainte să întrerupă legătura telefonică, purtătorul de cuvânt a precizat că a intervenit la această emisiune pentru că "nu mi s-a dat replica mai devreme".
După pauza de publicitate, Antena3 l-a contactat pe Bogdan Oprea, care a explicat că a dorit un drept la replică pentru emisiunea care a precedat "Sinteza Zilei", adică "Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu.
"Sper c-o să rectificați informațiile greșite (...) Cea care a precedat emisiunea dumneavoastră (...) Ați propagat niște minciuni pe post. Dacă mi-ar fi făcut legătura în direct mai repede, n-aveam plăcerea să vorbesc cu dumneavoastră", a spus Bogdan Oprea, care a adăugat că, deocamdată, la vila Dante dau petreceri miniștrii premierului Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel