Gâdea, cu lacrimi în ochi, în direct: Dumnezeu şi medicii să facă o minune!

Mihai-Gâdea-anunț-în-lacrimi
Mihai-Gâdea-anunț-în-lacrimi

Mihai Gâdea le-a adresat un mesaj, cu ochii în lacrimi, telespectatorilor, în direct.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost electrocutat, duminică, pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate, anunță reprezentanții ISU București-Ilfov. Băiatul este fratele fostului concurent al emisiunii Dansez pentru tine, de la ProTV, Ștefan Rebeja, care a participat alături de Roxana Ionescu și al căror coregraf a fost Cocuța.

Mihai Gâdea, mesaj pentru telespectatori

"Haideţi să facem un lucru în seara asta. Ştefan nu se uită la televizor, sunt sigur, veghează la capul fratelui său. Ce ar fi ca, în seara asta, toţi câţi suntem să îi scriem un mesaj pe Facebook? Ce ar fi ca toţi cei care cred în Dumnezeu să se roage pentru ei şi cei care pot să şi doneze?", a spus Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei".

Având în vedere că se află într-o stare foarte gravă, Alexandru a fost transportat de urgență la un spital din Bruxelles, iar Ștefan se află cu el. Pentru a se recupera, Alexandru Rebeja are nevoie de suport financiar.

Iată datele contului:

Nume: Stefan Rebeja

IBAN: RO11INGB0000999904084801

"Dumnezeu şi medicii să facă o minune"

"Ce e cel mai important în acest moment este ca Dumnezeu şi medicii să facă o minune, este în unul dintre cele mai bune spitale de arşi. Ministrul Sănătăţii a luat decizia corectă, l-a urcat într-un avion medical şi l-a trimis în Belgia. Dragilor, scrieţi-le în seara asta un mesaj. Că îl cunaoșteți sau nu, e un copil! Câţi dintre noi nu ne-am urcat aiurea când eram copii? Nu are nicio vină. Noi poate am avea o vină, dacă am trece nepăsători pe lângă asta", a mai spus Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel