Gâdea: Crin Antonescu, cât tupeu trebuie să ai?

mihai-gadea
mihai-gadea

Moderatorul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, a vorbit despre ultimul interviu pe care i l-a acordat Crin Antonescu, declarându-se "ultragiat" că președintele PNL "a coborât" la nivelul lui Traian Băsescu. Jurnalistul l-a întrebat pe liderul PNL, marți seara, la finalul emisiunii pe care o prezintă, "cât tupeu trebuie să ai?" pentru a-i face propagandiști psdiști pe oameni precum Oana Stancu sau Dana Grecu.

"Unii au zis că am fost mult prea aspru: dacă cineva vine în studio , să nu zic casa ta, și încearcă să-ți dea capete în gură gen Traian Băsescu , ce faci? Dacă cineva îți spune că ești propagandă, dacă auzi asta de la cineva despre care nu credeai că s-ar fi coborât atăt de jos ca Băsescu, cum să nu te ultragiezi?

Pentru cei ce spun că am fost prea blând.. Dl Antonescu încerca să transforme interviul într-o confruntare. În permanență încerca să transforme interviu într-o confruntare. Nu am intrat în confruntare ci am încercat să îi răspund cât se poate de elegant", a spus Mihai Gâdea.

"Să spui tu, Crin Antonescu, Oanei Stancu, că este propagandist psdist, ea care a făcut niște anchete despre PSD de tremură geamurile sediului din Kiseleff, să spui despre Dana Grecu, Mircea Badea sau Răzvan Dumitrescu cât tupeu trebuie să ai? Și la așa ceva răspunzi, ești ultragiat, că n-ai încotro", a mai spus jurnalistul.

Citește și: Stenograma completă a emisiunii în care Gâdea și Antonescu s-au contrat dur

Crin Antonescu nu a făcut, în interviul de mare audiență acordat lui Gâdea, referiri nominale la anumiți jurnaliști ai Antenei 3, acuzând postul ca întreg de faptul că face "propagandă pesedistă".

Mihai Gâdea a reluat interviuri mai vechi pe care i le-a acordat președintele PNL. Într-unul dintre acestea, Antonescu îl ironiza pe fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu, întrebându-se dacă acesta mai lucreză la Cotroceni.

"Spun unele voci că ar fi tentat să creadă astăzi ce spune dl. Lăzăroiu", a comentat Gâdea acele imagini. Referindu-se la declarația "aberantă" a lui Lăzăroiu, care afirma în urmă cu câteva luni că Mihai Gâdea va candida la prezidențiale, jurnalistul a spus despre președintele PNL că s-a comportat în timpul interviului "ca și cum l-ar crede pe pe dl. Lăzăroiu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel