Gâdea, caz revoltător. Subiect de care toată lumea trebuie să afle

Mihai Gâdea a prezentat un caz șocant la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Este povestea Georgianei Radu, o tânără din Timișoara care a fost sechestrată și bătută de fostul logodnic timp de 22 de ore. Fata s-a arătat șocată de decizia magistraților din Timișoara de a-l condamna pe agresorul ei la doar 10 luni de închisoare, deși traumele suferite au fost greu de imaginat. Anul trecut, Georgiana Radu a fost sechestrată, lovită crunt şi biciuită de fostul ei logodnic.

(w670)

"Am rămas șocată. Nu mi-a venit să cred. Mă așteptam la mai mult, la un an și jumătate sau doi ani. (...) Cel mai groaznic a fost șocul că nu îmi venea să cred că cineva poate avea un astfel de comportament față de o femeie și că cineva poate fi bătută cu atâta brutalitate de cel despre care credea că o iubește", a spus Georgiana Radu la "Sinteza Zilei".

Ea a povestit că a scăpat din mâinile logodnicului ei sub pretextul că merge să cumpere țigări și băutură. Pe stradă, fata a afirmat că lumea se uita la ea, văzând-o plină de sânge și vânătăi, însă, cu o singură excepție, nimeni nu a întrebat-o ce a pățit.

"Nu s-a uitat nimeni în creștetul capului să vadă că îmi lipsește părul. (...) Încă îmi este frică de el. Mai ales când știu că va fi liber pe stradă", a spus tânăra.

(w670)

Mihai Gâdea a ținut să sublinieze că nu pune în discuție în emisiune decizia magistraților în acest caz, însă drama prin care trece această tânără trebuie să fie prezentată publicului larg.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel