Gâdea, anunț privind revenirea la Antena 3

Scutaru Cristina / 13 feb 2019 / 13:25 Salveaza PDF Comentarii

Mihai Gâdea a făcut un anunț privind revenirea sa la Antena 3.

Mihai Gâdea, după o absență de aproximativ două săptămâni, a anunțat că revine la Antena 3. Jurnalistul a fost în America. Mihai Gâdea revine pe post începând de joi, ora 21.00.

”Vin acasă! Ne vedem mâine seară la 21.00”, a scris Mihai Gâdea pe Facebook.

VEZI ȘI: Cum a fost fotografiat Ghinea (USR). Buzăianu, surprins de faza zilei

 

(w670)

 

Mihai Gâdea revine la Antena 3 cu o serie de interviuri în exclusivitate, cu cei mai influenţi, cu cei mai cunoscuţi şi cu cei mai puternici oameni ai planetei, chiar din polul puterii democraţiei - Statele Unite ale Americii.

America e Aici

 

"Atenţie, România! Antena 3 îţi face chemare în Statele Unite ale Americii. După ce ţi-a făcut cunoştinţă cu personalităţile marcante ale lumii, după ce ţi-a oferit ocazia de a întâlni valorile momentului, Mihai Gâdea te invită într-un nou turneu peste ocean, la polul puterii și al democraţiei. Urmărește o serie de interviuri în exclusivitate. Cei mai influenţi, cei mai cunoscuți, cu cei mai puternici oameni ai planetei, faţă-n faţă cu Mihai Gadea, faţă-n faţă cu tine. America e Aici", a transmis Antena 3.

VEZI ȘI: Kovesi, la Parchetul European. Weber aruncă bombaTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23