Gâdea, anunţ important la Antena 3: Vă mulţumesc că ați fost alături de noi

Mihai Gâdea a dat o veste importantă telespectatorilor Antena 3.

În debutul emisiunii "Sinteza zilei", realizatorul tv a anunţat că emisiunile trustului au fost nominalizate la cea mai importantă competiţie de televiziune din lume.

"Cea mai bună echipă de televiziune s-a strâns aici de câţiva ani de zile, de la multe posturi de televiziune. Şi această poveste vă e cunoscută. Vă e cunoscut de asemenea că la cele mai importante competiţii globale televiziunea dumneavoastră preferată şi jurnaliştii dumneavoastră preferaţi au fost adeseori nominalizaţi şi au primit premiile care sunt unele dintre cele mai importante din lume.

La competiţia considerată cea mai importantă din lume, cele mai bune producţii de televiziune şi de film din cadrul New York Festivals, cel mai vechi festival de televiziune din Statele Unite la care participă din peste 50 de ţări de pe toate continentele cele mai mari reţele de televiziune din lume, câteva emisiuni şi realizatori de la postul nostru de televiziune au fost nominalizaţi.

"Sinteza zilei" are o nominalizare, "În premieră" are 6 nominalizări, "Observatorul" Antena 1 are o nominalizare. E o bucurie enormă să vă dau această veste. Îmi face mare plăcere să-i felicit pe toţi colegii mei care sunt nominalizati în cea mai importantă competiţie de televiziune din lume. 

Vă mulţumesc dumneavoastră că în toţi aceşti ani aţi fost şi sunteţi alături de noi", a spus Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel