Gâdea: Am primit o VESTE care mi-a TĂIAT respiraţia. E colega mea, Dumnezeu să o ajute

Mihai Gâdea a transmis un mesaj după ce ştirea conform căreia Andreea Bălan a suferit un stop cardio respirator s-a confirmat. 

"În timpul emisiunii am primit o veste care pur şi simplu mi-a tăiat respiratia. Andreea Bălan, pe care nu mă îndoiesc că cei mai mulţi o cunoaşteţi, a suferit un stop-cardiorespirator, însă sunt şi veşti bune. Soţul său postează un mesaj pe Facebook: În urma zvonurilor care au circulat, doresc să confirm că într-adevăr Andreea a suferit un stop cardio respirator. Ea este stabilă, fetiţa noastră Clara Maria este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kilograme.

Sunt emoţionat pentru că Andreea Bălan este colega şi prietena mea. Dumnezeu să o ajute şi să reuşească", a spus Mihai Gâdea la finalul emisiunii Sinteza Zilei.

Mesajul Andreei Bălan înainte de a intra în sala de nașteri

În urmă cu câteva ore, cântăreaţa îşi anunţa fanii că va naşte printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook: "Dragii mei, azi e ziua cea mare şi peste câteva ore Bebe Clara va veni pe lume. Suntem foarte emoţionaţi şi abia aşteptăm să o vedem. Să îmi ţineţi pumnii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel