Gâdea a terminat-o cu un politician: Nu mai am niciun fel de relație

Mihai Gâdea a declarat, marți noapte, în emisiunea Sinteza Zilei, că a rupt definitiv legătura cu un renumit politician.

Mihai Gâdea a declarat că a rupt orice relație cu Crin Antonescu și nici nu va mai avea vreodată. Cu toate astea, jurnalistul a susținut că există posibilitatea ca fostul președinte al PNL să facă un scor acceptabil la alegerile europarlamentare.

Citește și: Bogdan Chirieac: Este știrea serii! Fac o dezvăluire

"Eu vă zic ceva. Eu nu mai am niciun fel de relație cu Crin Antonescu și nici nu o să mai am. Dar eu cred că sunt suficient de lucid să realizez faptul că dacă va candida, are șanse. Hai să fim drepți, în speța lui, situația e așa: el nu a zis buna ziua, sunt eu Crin Antonescu, fostul președinte al partidului, care a vrut să fie și la prezidențiale și vreau să fiu. Îl caută domnul Orban și îi spune: măi Crin, nu candidezi, că vrem să deschidem și noi lista cu tine? Crin: Domnule, dacă vreți, poate că vreau! După care domul Orban zice: De fapt, domnul Antonescu este cam de r...t. Păi stai domnule puțin, de ce îți bați joc de fostul președinte al partidului?", a declarat Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel