Gâdea a taxat un invitat: De câte ori ați fost la Antena 3? Victimizarea dumneavoastră este penibilă

Avocata Alice Drăghici și Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, s-au contrat pe subiectul salariilor și pensiilor în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. La un moment dat a intervenit Mihai Gâdea.

Dumitru Coarnă: Vreți să lucrăm fără bani sau nu? Ori mă combateți ori mă susțineți, că nu vă înțeleg. Am o rugăminte, domnule Gâdea, mă lăsați să spun și eu o frază? Dacă nu, plec, lăsați-mă să spun și eu frază. Eu știu cum este cu salarizarea la noi.

(w670)

Mihai Gâdea: Domnule Coarnă, m-ați întrebat ceva, vreți să vă răspund? V-am invitat să vă spuneți punctul de vedere. Cine vă întrerupe? Într-o seară foarte importantă vă puteți spune punctul de vedere pe o audiență uriașă. Dacă dumneavoastră aveți impresia că vă puteți victimiza la mine în emisiune... nu întrerupeți pe oricine crezând că, în acest fel, sunteți interesant!

Dumitru Coarnă: Da, dar unii vorbesc despre salarizarea noastră fără a stăpâni subiectul.

Mihai Gâdea: De câte ori ați fost astăzi la Antena 3?

Dumitru Coarnă: Aceasta este a doua oară.

Mihai Gâdea: Deci a doua oară într-o zi. Victimizarea dumneavoastră este penibilă. Puteți să vă spuneți punctul de vedere acum?

Dumitru Coarnă: Eu am spus că nu se poate ajunge la 30.000 un brut majorat indiferent de sistem de apărare și ordine publică pentru că legea salarizării este aceiași, suntem în aceiași familie ocupațională. (...) Există o singură posibilitate - prin fraudă, să încarci sistemul de referință prin sâmbete, duminici, sărbători legale. Se întâmplă lucrurile acestea.

(...)

Mihai Gâdea: Aveți impresia că nu vă lasă cineva să vorbiți?

Dumitru Coarnă: Da, am această impresie. Poate sunt obosit.

Mihai Gâdea: Eu cred că sunteți obosit rău.

Alice Drăghici: Degeaba sunteți supărat pe lume. Vă este mult mai bine decât altora, haideți să fim sinceri. 

[citeste si]

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, solicită Guvernului consultarea partenerilor sociali în legătură cu ordonanța care modifică legea pensiilor speciale și acordarea unui termen de grație până la intrarea în vigoare a noilor reglementări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel