Gaddafi s-ar afla la 100 de kilometri de Tripoli

Muammar Gaddafi s-ar afla la 100 de kilometri sud-est de Tripoli, la Bani Walid, împreună cu fiii săi Saadi şi Seif al-islam, au indicat surse diplomatice libiene „autorizate“, citate de Ansa.

Gaddafi a otrăvit apa în LibiaLocalitatea Bani Walid este considerată un fief al colonelului Gaddafi. Sâmbătă, se semnalase că o coloană de cel puţin 60 de autovehicule se îndrepta spre Bani Walid, urmând să ajungă după toate probabilităţile la Syrta, oraşul natal al lui Gaddafi, citează AFP.

Bani Walid este situat în districtul Misrata, fief al tribului Warfalla, unul din cele mai puternice din ţară.

Anterior, surse oficiale algeriene au anunţat că soţia lui Muammar Gaddafi, Safia, fiica sa Aisha, fiii săi Hannibal şi Mohamed, însoţiţi de copiii lor au intrat pe teritoriul Algeriei.

Vineri, fostul număr doi al regimului libian, Abdessalem Jalloud, care a fugit din Tripoli şi se află în Italia, a afirmat la Roma că Muammar Gaddafi este fie la sud de Tripoli, fie a fugit în deşert.

Potrivit unei prime ipoteze, colonelul Gaddafi ar fi ascuns la sud de Tripoli şi aşteaptă redeschiderea şoselelor, pentru a putea părăsi capitala, conform unei surse care a fost alături de Gaddafi în timpul loviturii de stat din 1969.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel