Urmărește emisiunea live


Gaddafi răpea eleve și le ținea ca sclave sexuale. Povestea Sorayei

gaddafi_1852603c
gaddafi_1852603c

Cartea "Povestea unei tinere femei și a abuzurilor de putere din Libia", scrisă de jurnalistul Annick Cojean, este deja best-seller în Franța. Cartea face dezvăluiri despre haremul colonelului Gaddafi și despre abuzurile sale. 

Gaddafi răpea eleve, pe care le sechestra și le ținea ca sclave sexuale. Este și cazul unei tinere, pe nume Soraya, care a fost răpită când avea doar 15 ani. Ea a fost sechestrată timp de cinci ani.  Soraya povestește cum a fost răpită, bătută și abuzată, dar și că vedea în fiecare zi cum alte persoane, băieți și fete, erau abuzate. Cartea a fost scrisă după ce jurnalistul a întâlnit-o pe Soraya (pseudonim) și a aflat povestea ei. În carte sunt publicate și alte povești ale persoanelor abuzate de Gaddafi, scrie Daily Mail.

"Onoarea" de a fi răpită

Când încă era la școală,  Soraya a primit "onoarea" de a-i da un buchet de flori lui Gaddafi, în timpul vizitei din 2004. Gaddafi, care avea opt copii, a mângâiat-o ușor pe cap. Acesta a fost simbolul că Gaddafi o vrea în haremul său. A doua zi a fost răpită. Gaddafi i-a spus, în timp ce a obligat-o să stea lângă el în pat: "Nu-ți fie frică, sunt tatăl tău. Nu așa îmi spui? Sunt, de asemenea, și fratele tău și iubitul tău. Voi fi toate acestea pentru tine, pentru că vei trăi și vei sta toată viața cu mine". Eleva a fost obligată să se uite la filme porno, dar și la Gaddafi în timp ce întreținea relații sexuale cu alte fete, pentru a "învăța". Soraya a fost eliberată în 2009 și povestește că îi este rușine de familia sa. Ea a fost eliberată din mâinile lui Gaddafi, însă s-a simțit cu adevărat liberă în 2011, când acesta a murit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel