Gabrielei Firea nu i-a venit să creadă ce a făcut Nicușor Dan. ”Devenim toți niște animale? Nu este normal!”

AGERPRES
AGERPRES

Gabrielei Firea nu i-a venit să creadă ce a făcut Nicușor Dan.

Fostul primar al Capitalei a spus că nu se aștepta ca Nicușor Dan să anunțe, cu zâmbetul pe față, că nu vom mai avea târg de Crăciun în acest an. De asemenea, a zis că interzicerea pelerinajelor ne transformă în animale.

”Dacă sărbătorile nu mai sunt ce au fost odată și nu mai putem să reunim familiile sau să mergem la târguri de Crăciun, la concerte, măcar să nu fim cinici. Măcar să nu spunem, cu zâmbetul pe buze, cum a făcut-o Nicușor Dan, că nu mai organizează târgul de Crăciun. Pe mine asta mă deranjează!”, a zis Gabriela Firea.

”La fel cum, cu zâmbetul pe buze, a anunțat că, dacă era în locul meu, nu ar fi aprobat pelerinajul de la Patriarhie de ziua Sfântului Dumitru. De ce? În toată lumea au fost pelerinaje, important este să fie bine organizate”, a mai zis Gabriela Firea la România TV.

Cât despre pelerinajul de la Iași, fostul primar general a spus: ”Credincioșii au mers la Iași pentru că nu li s-a părut normal să fie interzis pelerinajul.  A ieșit un haos. Dacă autoritățile noastre ar fi procedat ca peste tot în lume - adică să se organizeze bine, ar fi fost în regulă. Nu trebuie să interzici pelerinajele! E simplu să interzici, dar este inuman! Îl faci pe om să se simtă lovit acolo unde îl doare cel mai mult - în credință, în spirit, în suflet. Devenim toți niște animale? Nu este normal!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel