Gabriela Podaşcă (Pro România), după anunțul lui Orban: Cel mai mare exerciţiu de laşitate

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Purtătorul de cuvânt al Pro România, Gabriela Podaşcă, critică politica PNL în domeniul alocaţiilor pentru copii şi al pensiilor şi susţine că guvernarea liberală este "falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor".

"Una câte una, promisiunile lui Orban devin piatra de moară a executivului PNL. #GuvernareaFake nu doar că taie bani de la cele mai vulnerabile categorii, dar şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească. N-au bani pentru copii, n-au bani pentru bătrâni, au doar posturi călduţe pentru băieţii de partid.

"Au promis pensii mai mari"

Au făcut din dublarea alocaţiilor un subiect de auto-victimizare, dând vina pe opoziţie că le fură banii din buget, de parcă ar vorbi despre puşculiţa partidului, nu a statului. Au promis pensii mai mari, dar acum spun că n-au bani. Ar fi cazul să ne spună PNL spre ce altceva redirecţionează fondurile prevăzute deja la buget în acest sens", afirmă Podaşcă, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

În opinia sa, guvernarea liberală este "un atac la siguranţa cetăţenilor".

Guvernul PNL, fals 

"Aceasta nu este o guvernare slabă, este o guvernare falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor. Este cel mai mare exerciţiu de laşitate al unui partid care nu şi-a asumat nimic, ci joacă un teatru prost din care îşi imaginează că va ieşi câştigător la urne, după eventuale anticipate", se mai arată în comunicatul Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel