Gabriela Firea: Domnule Cîțu, vedeți viața în roz? Nu mai aveți contact cu realitatea?

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, candidatul PSD București la funcția de senator, Gabriela Firea, lansează un atac puternic împotriva lui Florin Cîțu, ministrul Finanțelor. Iată ce a scris.

Fostul primar general al Capitalei și actual candidat la funcția de senator, Gabriela Firea, lansează un atac dur asupra lui Florin Cîțu, ministrul Finanțelor. Iată ce a scris Firea pe pagina sa de Facebook: 

„Vă mai amintiți de Cîțu? Cel care ne-a îndatorat tara, astfel încât vor plăti si copiii noștri. Acum nu face altceva, decât să continue seria minciunilor și a aberațiilor pe care le-a transmis public de mai bine de un an. În timp ce a îngropat industria, a distrus HORECA, agricultura, comerțul a anunțat mereu o iluzorie revenire în V a economie.

În loc sa fie un V este un L, de la Ludovic Orban. Un V blegit.

Când ești în groapă, chiar dacă țopăi pe fundul ei, nu înseamna că ieși la liman.

Pandemia de COVID a lovit la fel întregul continent, același virus a subminat toate economiile statelor membre. Și, totuși, noi avem a doua cea mai mare contracție anuală (-6%), Italia la care ne uitam îngroziți în primăvară acum se află la -4,7%, Polonia la -2% , Ungaria la -4,7%, Slovacia la -2,2%, Bulgaria la – 5,2% și Cehia la -5,8%!

Cifrele care provin din statisticile Eurostat nu mint. Aceste cifre ne indică clar faptul că România a fost printre cel mai prost guvernate state din Uniunea Europeană în acest an.

Dacă statele mediteraneene și cele central-europene au recuperat aproape integral contracția economică din primăvară, dacă polonezii, ungurii și cehii au recuperat la fel de mult la sfârșit de septembrie, noi, românii, am ieșit total din logica statelor est-europene și am ajuns să bifăm cea mai mare contracție anuală din regiune.

Deocamdată, este a doua cea mai mare prăbușire anuală din întreaga Uniune.

Numai grecii și croații ne mai pot concura în acest clasament al rușinii.

Deci, Dl Cîtu, cum e cu revenirea? Purtați ochelari cu lentila colorata? Vedeți viata in roz? Nu mai aveți contact cu realitatea?

Am discutat acest subiect grav si împreună cu social democrații de la Sectorul 3, conduși de președintele lor, Aurelian Bădulescu, împreună cu parlamentarii Carmen Mihălcescu si Daniel Zamfir.

#DesprinsiDeRealitate

#GuvernareMincinoasa

#SfideazaRomania

#InglodatiInDatorii“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel