Gabriela Firea, reacție vehementă în cazul Oana Stănciulescu

Propunerea PNL pentru Consiliul de Administrație al TVR, jurnalista Oana Stănciulescu, a fost contestată printr-o scrisoare semnată de aproape 50 de persoane, pe motiv că are convingeri legionare, pe care și le-a exprimat într-o emisiune realizată de Rareș Bogdan la Realitatea TV. Realizatorul de televiziune a fost chiar primul care a luat poziție față de această scrisoare. Între timp, a fost adresată o altă scrisoare de susținere a Oanei Stănciulescu. 

Gabriela Firea, senatoare PSD, candidată PSD la Primăria Municipiului București și fostă jurnalistă, o încurajează pe Oana Stănciulescu și consideră nedrept să fie pusă la zid. 

"Am fost, sunt și voi rămâne adepta libertății de opinie, chiar dacă uneori aceasta provoacă disconfort unora. Există, desigur, și limite ale libertății de exprimare, dar știu cu siguranță că Oana Stănciulescu nu le-a depășit niciodată. Mi se pare prin urmare nedrept să fie pusă la zid pentru convingerile ei care nu contravin niciunei legi și nu aduc în niciun fel atingere unei cariere jurnalistice clădite cu multă trudă", a scris senatoarea PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. 

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel