Gabriela Firea: Proiect implementat în premieră în Bucureşti

Gabriela Firea, proiect pilot
Gabriela Firea, proiect pilot

Primarul general al Capitalei, anunţă un proiect pilot implementat în premieră de Primăria Capitalei.

Stațiile de tramvai de pe ruta Iancului-Pantelimon, dotate cu panouri electronice de informare. Călătorii care circulă pe ruta de tramvai Iancului-Pantelimon ( de la stația Piața Iancului până la stația Granitul) beneficiază de afișare în timp real și predictibilitate la sosirea tramvaielor în stații. Astfel, în cadrul acestui proiectpilot, 13 stații (dus-întors) au fost dotate cu panouri de informare, tramvaiele care circulă pe liniile 46 și 55 fiind doate cu echipamente de monitorizare și GPS, astfel încât să fie coordonate cu panourile electronice de informare.

Datorită acestui sistem, în stațiile de tramvai de pe acest tronson, călătorii vor regăsi date despre timpul în care un anumit tramvai va sosi în stație. Informațiile afișate pe panourile de informare călători conțin data, luna, anul, ora, linia de tramvai, direcția în care se îndreaptă și timpul estimat pentru sosire în stație.

Acest proiect pilot face parte din strategia de dezvoltare a transportului public de călători, prevăzută în PMUD, iar în viitorul apropiat această rețea de informare călători se va implementa și în stațiile de tramvai de pe Bulevardul Olteniței, linia 41 și linia 21, Bucur Obor-Colentina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel