Gabriela Firea, prezentă pe şantierele din Bucureşti. "Ochiul vigilent sporeşte munca"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a indicat care este stadiul lucrărilor de la pasajul Doamna Ghica şi a spus că este prezentă des pe şantierele din Bucureşti. 

"Ochiul vigilent sporeşte munca! Sunt des pe şantiere, pentru a dinamiza activitatea. Lucrările la Pasajul Doamna Ghica progresează. Se lucrează la foc continuu, pentru a respecta termenele asumate și a finaliza lucrările în această toamnă. Proiectul reprezintă o prioritate pentru noi, analizându-se zilnic progresul lucrărilor, astfel încât să nu existe sincope în realizarea acestui obiectiv extrem de important pentru cetățenii municipiului București.

În prezent, am finalizat coloanele si zidurile de sprijin ale rampei Pipera și am demarat lucrările pentru suprastructura culeei, care într-un termen foarte scurt va prinde contur pentru susținerea tablierului.

Lucrările pentru rampa Pantelimon avansează văzând cu ochii, coloanele pentru pila 2 sunt realizate în proporţie de 90%, au început betonările pentru fundația zidului de rampă iar platforma pentru începerea coloanelor culeei 2 este pregătită şi aşteaptă utilajul de forat pentru demararea coloanelor şi la acest element.

Se lucrează concomitent și la lucrările de sistematizare verticală, se montează borduri și se execută infrastructura de drum (trotuar, parcari).", a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Apel la cetăţeni

"Facem apel la înțelegerea locuitorilor din zonă cât și a participanților la trafic pentru disconfortul creat și îi asiguram că depunem toate eforturile pentru a finaliza cât mai repede lucrarile,în vederea descongenstionarii traficului din zonă.

Lucrarile sunt realizate de companiile municipale : Trustul de cladiri metropolitane, Consolidări și Dezvoltare Durabilă.

Menționăm că activitatea pe șantiere se desfasoară în parametri optimi și că au fost implementate toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.", a mai scris primarul general. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel