Gabriela Firea nu acceptă explicații. Situația este fără precedent

Gabriela Firea a aflat cu surprindere de situația creată la nivelul Capitalei, unde, din cauza închiderii pentru revizie a două CET-uri, cartiere întregi au rămas fără apă caldă.

Am facut apel la ELCEN si la RADET sa rezolve urgent situatia care a dus la intreruperea apei calde in cateva cartiere bucurestene.

Astazi am discutat cu reprezentantii RADET si ELCEN despre situatia cartierelor din Bucuresti care au ramas fara apa calda, din cauza faptului ca au fost inchise pentru revizie in acelasi timp, de catre ELCEN, atat CET Sud cat si CET Grozavesti.

Am facut apel la ELCEN sa creasca presiunea agentului termic, sa deblocheze un CET si sa ridice poprirea de pe conturile RADET astfel incat regia sa poata face reparatiile necesare la retea tot acum, sa nu prelungeasca perioada in care bucurestenii raman fara apa calda.

[citeste si]

O stare de normalitate ar fi insemnat ca RADET (regie in subordinea Primariei) si ELCEN (in subordinea Ministerului Economiei) sa isi coordoneze reviziile.

Ca primar general voi veghea la buna functionare a tuturor serviciilor publice pentru bucuresteni, precizează primarul general ales, Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel