Gabriela Firea, INTERVIU exclusiv. Dezvăluiri din viața de mămică: Este un miracol

Pe 5 mai, de ziua Sfintei Mucenițe Irina, mesagera păcii și a credinței, Gabriela Firea l-a adus pe lume pe fiul său – Zian Mihail. Bebelușul, care a primit nota 10 la naștere, i-a transformat viața senatoarei PSD.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Gabriela Firea a povestit cum este să fie din nou mămică și a dezvăluit când revine la serviciu.

DC News: Cum e din nou mămică?

Gabriela Firea: Este un miracol! Nu ne imaginam că vom deveni din nou părinți! David-Petru a venit pe lume și cu sprijin medical. Acum, însă, totul s-a desfășurat atât de simplu și natural iar sarcină a fost, de asemenea, una ușoară. Ne considerăm o familie binecuvântată! De altfel, timpul nostru se împarte între copii și serviciu, nu suntem petrecăreți sau mondeni. Timpul cel mai prețios îl petrecem în familie.

DC News: Cum este cel mic? Cum se comportă?

Gabriela Firea: Ca toți bebelușii de două săptămâni, mănâncă și doarme. Dar avem și momentele noastre speciale, pe care le fructificăm din plin, atât eu, cât și soțul meu. Băiță și masajul sunt responsabilitatea lui Florin, iar ieșitul la aer, câte puțin, de două ori pe zi, cade în sarcină mea. Covrigel, pentru că așa îl alintăm pe Zian Mihail, este foarte atent la ce se întâmplă în jurul lui, la anumite sunete, la jocurile frățiorului mai mare, care miercuri împlinește 3 anișori. Cel mai mult îi place să asculte Mozart pentru bebeluși. Am păstrat CD-urile de la Tzari.

(w670)

DC News: Te simți epuizată? Cine vă ajută?

Gabriela Firea: Fericirea este atât de mare, încât nu mai simt oboseala. Pentru că Zian mănâncă mixt, și lapte matern și unul organic, noaptea dorm doar eu cu el. Ziua pot fugi să mai rezolv câte ceva și îi las provizii. Dacă în privință lui David, mama mea este cea care ne ajută foarte mult, la creșterea lui Zian ne sprijină Emilia, sora lui Florin.

DC News: Când revii la serviciu?

Gabriela Firea: Chiar de azi îmi reiau activitate parlamentară. Iulie și august sunt oricum luni de vacanță și e păcat să nu fac acum un efort, pentru că nu vreau să-mi neglijez îndatoririle. La grupul PSD Senat îi avem invitați azi pe miniștrii de finanțe și al agriculturii, acțiune de care m-am ocupat personal zilele acestea. Voi relua treptat și aparițiile tv, dar nu în exces, pentru că vreau să petrec cât mai multe seri alături de băieții noștri mici. Atât eu, cât și Florin, care este lângă mine în timp ce răspund întrebărilor, le dorim tuturor părinților sănătate și energie, iar copiilor,de asemenea sănătate și să aibă parte de un drum frumos în viață.

VEZI ȘI: Gabriela Firea este din nou mămică


VEZI ȘI: Mihai Gâdea: Colega noastră a fost zdrobită cu mașina de un taximetrist beat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel