Gabriela Firea este din nou mămică

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a născut, marți, la Sanador, un băiețel perfect sănătos. Este al doilea copil pe care senatorul PSD în are cu edilul din Voluntari, Florentin Pandele. Zian Mihail este cel de-al cincilea băiat din familia lui Florentin Pandele.

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a născut, marți, cel de-al treilea copil al său. Noul băiețel este al cincilea baiat din familia Firea-Pandele. Zian Mihail a venit pe lume cu ajutorul conf dr Nicolae Poiana, asa cum a facut-o si fratele sau, David Petru, în urmă cu 3 ani. Zian a primit nota 10 la nastere, are 3, 400kg, 50 cm cm, este sanatos si vesel.

Băiețelul a primit numele de Zian Mihail, după numele de botez al Părintelui Arsenie Boca.

"Suntem foarte fericiti! Ne bucuram ca Zian Mihail s-a nascut intr-o zi de sarbatoare, ziua Sfintei Irina, mesagera pacii si a credintei. E sanatos si asta e tot ceea ce conteaza acum. Abia astept sa il aduc acasa, toata familia este pregatita sa il rasfete!" a spus fericita mamica imediat dupa nastere.

"Ma bucur ca sunt amandoi sanatosi. Cu totii ii asteptam pe Zian Mihail si pe Gabi sa ajunga acasa cu bine! Cu aceasta ocazie ii felicitam si le uram numai bine tuturor parintilor carora astazi li s-a nascut un copil, dar si celorlalte familii din Romania. Nimic nu este mai important decat venirea unui copil pe lume! Ei sunt viitorul nostru!", a declarat și Florentin Pandele, după nașterea noului membru al familiei.

La rândul său,  prof conf dr Nicolae Poianaa declarat că "Nasterea a decurs in cele mai bune conditii. Ii felicit pe parinti si ma bucur ca am fost, inca o data, martor la fericirea lor. Baietelul a meritat pe deplin nota 10, este frumos si sanatos."

In familia Gabrielei Firea si a lui Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, mai sunt inca 4 baieti. Tudor Stefan are 19 ani si este fiul Gabrielei Firea din prima casatorie. David Petru baietelul Gabrielei Firea cu Florentin Pandele, implineste 3 ani pe 20 mai. Andrei 30 de ani si Bogdan 28 de ani sunt fii lui Florentin Pandele din prima casatorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel