Gabriela Firea și Abigail Rupp, parteneriate în domenii strategice pentru Capitală

Gabriela Firea și E.S. Abigail Rupp, adjunct al Şefului Misiunii Diplomatice a SUA, au avut  o întâlnire  la Primăria Capitalei, prilej unde s-au discutat despre posibilitatea unor colaborări și parteneriate, în domenii precum sănătate, infrastructură și energie.

În cadrul întâlnirii, Primarul General a explicat că Primăria Municipiului București are în pregătire o serie de proiecte de importanță majoră pentru dezvoltarea Capitalei, atât în ceea ce privește infrastructura de transport, dar și proiecte care vizează construirea de noi unități medicale în București.

Un alt subiect aflat pe agenda discuțiilor l-a constituit consolidarea, reabilitarea și punerea în valoare a unor zone istorice din Capitală, care au fost neglijate de autorități în ultimele decenii și pe care actuala conducere a Primăriei Capitalei dorește să le modernizeze, beneficiind de expertiza specialiștilor americani.

La rândul său, adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice a SUA, E.S. Abigail Rupp, a exprimat interesul de a colabora cu Primăria Municipiului București în sprijinul proiectelor benefice pentru Capitală, subliniind potenţialul investițional pentru oamenii de afaceri din SUA.

La finalul întrevederii, cei doi oficiali au stabilit continuarea dialogului și facilitarea de întâlniri între reprezentanții Primăriei Capitalei și cei ai comunității de afaceri americane.

Vezi si: Primaria Capitalei cumpără locuințe pentru personalul medical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel