Gabriela Firea, plan radical pentru descongestionarea Capitalei

Aglomeraţie, poluare, gropi, transport în comun cu probleme, facturi mari la întreținere sau lipsa curăţeniei, un trafic infernal, sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă bucureștenii zi de zi. Multe dintre aceste probleme au soluţii concrete şi rapide, consideră Gabriela Firea, candidata PSD-UNPR la Primăria Capitalei, care își prezintă direcțiile strategice pentru București în programul „Soluții pentru descongestionarea Capitalei", cu motto-ul "Rezultate pentru bucureşteni".

"Bucureştiul este un oraş neprietenos cu cei care locuiesc aici, este un oraș sufocat. De dimineaţa, când stau blocaţi în trafic, până seara când se întorc acasă şi nu găsesc un loc de parcare, bucureştenii se simt ca într-o cursă de obstacole. Aglomeraţie, poluare, gropi, transport în comun cu probleme, facturi mari la întreținere sau lipsa curăţeniei. Multe dintre aceste probleme au soluţii concrete şi rapide.

Îmi propun să fiu un primar cu obiective simple şi clare: mai multe locuri de joacă şi spaţii verzi, mai multă curăţenie, şcoli mai bune, un transport public modern, trafic descongestionat, spitale mai curate şi mai pregătite să ofere asistenţă bucureştenilor. În timpul mandatului meu vreau ca acest oraș să reînceapă să respire. 

Programul de faţă prezintă direcţiile strategice pentru Bucureşti. Ca orice program care conţine o perspectivă strategică, el porneşte de la obiectivele generale şi continuă cu obiectivele particulare, măsurile concrete pentru bucureşteni. Adică acele lucruri pe care familiile din Bucureşti şi le doresc şi le merită", precizează Gabriela Firea în programul său. 

Citește și: Acuzații dure la adresa liberalilor, privind Primăria Generală a Capitalei

Politiciana ia în vizor domenii importante legate de administrarea Capitalei, începând cu arhitectura orașului, inclusiv centrul orașului și cartierele din București, continuând cu zona metropolitană, străzile, parcările, traficul, dar și transportul în comun. 

De exemplu, la capitolul infrastructură, senatoarea PSD anunță că, în cazul în care va câștiga alegerile din 5 iunie, "va renegocia la sânge contractele cu asfaltatorii şi va impune condiţii drastice de penalizare în cazul nereabilitării străzilor în timp scurt".

În finalul prezentării, Gabriela Firea precizează că este conștientă că planurile sale nu sunt ușor de pus în practică, însă, fiind o luptătoare, nu va renunța până nu va obține "rezultate pentru bucureșteni".

"Ştiu foarte bine că aceste obiective nu sunt uşor de pus în practică. În multe cazuri apar obstacole: birocraţia, lipsa fondurilor, şamd. Eu sunt, însă, o luptătoare şi nu cedez până nu realizez ce mi-am propus: rezultate pentru bucureşteni!", conchide Gabriela Firea.

Citește AICI programul „Soluții pentru descongestionarea Capitalei" integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel