Acuzații dure la adresa liberalilor, privind Primăria Generală a Capitalei

Campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie a început vineri, la ora 0.00, iar la Primăria Generală a Municipiului București, condusă interimar de un liberal, se dau concursuri pentru posturi de directori, a atras atenția Gabriela Firea, candidata PSD-UNPR la Primăria Capitalei. Situația a fost confirmată și de către senatorul Daniel Barbu, și el candidat ALDE la Primăria Municipiului București.

"Am o informație și am primit-o din trei surse, că în acest moment se dau concursuri, se fac angajări la Primăria Generală a Capitalei, se angajează directori. Cu alte cuvinte, cine va fi primar general din 6 iunie să lucreze cu oameni angajați și testați de actualul primar interimar liberal. Pun întrebarea și trag un semnal de alarmă și avertizez pe cei care au pus la cale această tărășenie că nu este normal ca în campanie electorală să scoți la concurs posturi de directori în Primăria Generală a Capitalei în mod intenționat pentru a nu da posibilitatea viitorului primar general al Capitalei să poată să-și aleagă echipa responsabilă și cu rezultate pentru bucureșteni. Eu trag un semnal de alarmă și sper ca cei care au pus la cale această strategie să-și dea seama că nu sunt pe un drum corect față de cetățeni", a declarat Gabriela Firea, în emisiunea de vineri moderată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3.

Ulterior, și candidatul ALDE la Primăria Capitalei, senatorul Daniel Barbu a confirmat situația.

"Sursele d-nei senator sunt foarte precise, întrucât, în urmă cu trei ședințe de Consiliu General, într-adevăr, majoritatea PNL a schimbat organigrama, a multiplicat numărul direcțiilor și serviciilor în ideea de a le ocupa imediat, a început procesul de ocupare până pe 5 iunie. Sigur, e o situație absolut inacceptabilă, dar sunt convins că viitorul primar general o va putea desface", a spus și senatorul Daniel Barbu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel