Gabriela Firea explică motivele despărțirii de trustul Intact

firea
firea

Gabriela Vrânceanu Firea a pus capăt colaborării cu trustul Intact, informația fiind făcută publică  de soțul acesteia, Florentin  Pandele, pe contul său  de Facebook. Motivul despărțirii de Intact ar fi latura financiară, vedeta afirmând că ultima ofertă primită din partea conducerii trustului a fost "inadecvată în raport cu evoluţia carierei" sale.

 "Evoluţia mea profesională din ultimii doi ani e publică şi accesibilă oricărei persoane interesate. Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă", a declarat Gabriela Firea, pentru Mediafax.

Întrebată dacă are vreo legătură decizia sa de a părăsi trustul Intact cu informaţiile publicate în ultima vreme în presă, potrivit cărora ar fi primit o ofertă de a conduce TVR 1, Gabriela Firea a spus că a discutat cu conducerea Intact Media Group, înainte de a negocia cu alte trusturi sau de a participa la concursuri pentru un anumit post.

 "Este adevărat, înainte de a lua în considerare o eventuală participare la un concurs la TVR, sau posibile negocieri cu un alt trust, am primit din partea conducerii Intact Media Group o ofertă, pentru care am mulţumit, dar pe care am considerat-o inadecvată, în raport cu evoluţia carierei mele, până acum şi în viitor", a explicat Gabriela Firea.

Ea a precizat că face această declaraţie "în speranţa (inutilă?)" că va răspunde celor care consideră că nu poate accepta o nouă provocare în carieră decât prin prisma relaţiei profesionale cu patronatul şi managementul trustului Intact.

 Deocamdată, Gabriela Firea nu ştie ce va face în continuare şi dacă va prelua un nou proiect în mass-media. "Dacă o voi face, indiferent care va fi acela, voi fi propriul răspunzător de destinul meu profesional şi mă voi baza exclusiv pe puterile mele şi pe experienţa pe care am acumulat-o în 22 de ani de presă", a punctat vedeta.

 Cu toate că Gabriela Firea spune că neînţelegerile dintre ea şi conducerea trustului au fost de ordin financiar, soţul ei, Florentin Pandele, cel care a şi anunţat în premieră încheierea colaborării dintre cele două părţi, susţine că vedeta plăteşte astfel preţul căsătoriei cu el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel