Gabriela Firea, criticată pe Internet. Ciutacu: "Băi, leprelor..."

Gabriela Firea a fost criticată pe Internet pentru că a decis ca școlile din București să fie închise până luni din cauza vremii nefavorabile.

Unii spuneau că nu sunt motive ca elevii să mai stea acasă câteva zile. Aceștia și-au cam înghițit cuvintele văzând nămeții și gerul de miercuri din București. Printre criticii Gabrielei Firea s-a aflat și Lucian Mîndruță care astăzi a revenit cu un mesaj: "Tre' să recunosc: a avut dreptate Firea cu școlile".

Victor Ciutacu a făcut un comentariu vizavi de acest subiect.

"O mai injurati, bai, leprelor ca a inchis Firea scolile? Hai, luati o pauza de la postat cani aburinde pe fundal de zapada si scoateti-va odraslele pe derdelus, daca tot n-aveti cu cine le lasa! Fiti is voi niste parinti responsabili, oferiti-le copiilor bucuria unei ierni superbe si, dupa-amiaza, recuperati cu ei temele nefacute. Sa nu cumva sa piarda stiinta pe care ar fi acumulat-o zilele astea", a scris jurnalistul pe Facebook.

[citeste si]


De altfel, anunțul Gabrielei Firea care a stârnit revoltă pe Facebook a fost subiectul unui sondaj pe DC News. 80% dintre cititorii care au votat au fost de acord cu decizia primarului.

(w670) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel