EXCLUSIV  Gabriela Firea, boicot pe Facebook. Reversul medaliei

Gabriela Firea
Gabriela Firea

După ce marți, în jurul orei 16.30, pagina oficială de Facebook a primarului Capitalei Gabriela Firea a redevenit accesibilă, acum, din nou, nu mai este găsită de motoarele de căutare ale Facebook.  

Pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu a mai putut fi accesată de luni seară, atunci când a fost invadată de un val de comentarii negative. Ieri seară, Firea a urcat pe scena montată pe Arena Națională pentru a-i înmâna sportivei Simona Halep cheia orașului București, însă a fost întâmpinată cu ostilitate de către cei prezenți. Ulterior, mai multe mesaje negative au fost postate pe pagina edilului.

Mii de comentarii au fost scrise la adresa Gabrielei Firea, unii internauți comentând pe Facebook că se distrează în acest mod și că de abia așteaptă ca pagina să fie redeschisă, pentru a publica noi mesaje. Mai mult, unii dintre internauți au îndemnat în mediul online la boicot.

Reversul medaliei

Există, însă, și un revers al medaliei. O astfel de campanie poate duce la victimizare și la un val de simpatie îndreptat spre Firea. Persoanele care nu sunt atât de implicate sau interesate de acest subiect, prin prisma mesajelor extrem de dure publicate la adresa edilului, și-ar putea îndrepta simpatia spre Firea.

Vezi și: Operațiunea #rezist, nouă lovitură pentru Firea-update 2


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel