Operațiunea #rezist, nouă lovitură pentru Firea-update 2

Scutaru Cristina / 12 iun 2018 / 17:41 Salveaza PDF Comentarii
Firea, despre un jurnalist: M-a decupat!
Descriere foto: Firea, despre un jurnalist: M-a decupat!

Gabriela Firea, după huiduielile de luni, își închisese pagina de Facebook. Astăzi și-a redeschis-o, dar doar pentru o oră.

Update 18:30: Gabriela Firea a închis, din nou, contul de Facebook.

Update 18:10: Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook. În doar șapte minute, a primit peste 1.000 de comentarii negative.

------

 

Pagina Primarului General al Bucureștiului se umpluse de comentarii negative. Numărul lor ajunsese la câteva mii. Cei care au îndemnat la boicot sunt protestatarii din Piața Victoriei. Oamenii s-au conformat și au scris mesaje de revoltă pe pagina Gabrielei Firea. Aceștia spun că și-au văzut comentariile preț de câteva secunde pentru că au fost imediat șterse.

”E funny ce se întâmplă pe pagina lui Firea. Și, cumva, nu e. Viteza cu care sunt șterse mii de comentarii și cu care sunt banați userii arată că acum lucrează pe pagină o echipă consistentă de admini și de editori. Care, de fapt, cenzurează părerile bucureștenilor și ale altor români despre un ales plătit din bani publici.

O echipă de social media care să lucreze pe un asemenea proiect și pe management de criză nu e ieftină. Nu e ieftină deloc. Oare din banii cui sunt plătiți acești oameni pentru a executa orice opinie nefavorabilă primarului general? Ne plătim cumva cenzura din banii noștri? Șiiiiii, GATA! Iar și-a șters pagina doamna Firea! :))))))))) Se apropia de 3000 de comentarii pe care nu au reușit să le mai șteragă. În mai puțin de jumătate de oră! Well done, Internet!”, a scris Oana Dobre Dimofte pe Facebook. 

Unul dintre oamenii care au îndemnat la boicot a fost Florin Bădiță, fondator al paginii Corupția Ucide.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27