Gabriela Firea, atacată de Nicușor Dan. 'Este un fals, ați venit pentru a dezinforma'

Florin Stavra, unul dintre susținătorii lui Nicușor Dan, a ridicat problema taxiurilor din București, spunând că de rezolvarea problemei ”pirateriei” depinde rezolvarea problemelor legate de trafic, ceea ce a dus la o discuție în contradictoriu, între Gabriela Firea și Nicușor Dan.

”Susținătorul domnului președinte al partidului USB mi-a lăsat un manifest cu taxiurile din Ilfov care nu au voie să staționeze în București. Această problemă se va rezolva doar după ce consilierii vor avea voința să o rezolve. Vreau să spun că eu nu dețin nicio firmă de taxiuri, iar referirea la soțul meu, la orașul Voluntari - acolo nu s-au acordat mai multe licențe de taxi decât permite legea. Consider că este o lovitură sub centură, un atac grosolan” a spus Gabriela Firea la Antena 3.

”Am aici un raport al Consiliului Concurenței. Câte taxiuri au dreptul să fie autorizate în Voluntari? 149. Câte sunt? 373. 224 mai multe” a replicat Nicușor Dan.

”Nu este în regulă ce faceți. Vă rog să aduceți documentele corecte. Este un fals, ați venit pregătit pentru a dezinforma. Mâine voi demonstra că domnul Dan folosește informații false” a continuat Gabriela Firea.

”Este un raport al Consiliului Concurenței din 2013” a conchis Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel