Gabriela Firea, acuze. Liviu Pop: Are ceva de spus

Vlad Manolache / 07 sep 2018 / 18:30 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea ar fi trebuit, în accepțiunea senatorului PSD Liviu Pop, să discute nemulțumirile în interiorul organismelor de conducere ale partidului.

Senatorul social-democrat Liviu Pop a declarat, vineri, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este şi preşedinte al PSD Ilfov şi interimar la PSD Bucureşti, trebuie să îşi spună opiniile în interiorul organismelor de conducere ale partidului.

"Toate aceste lucruri trebuie exprimate în interiorul organismelor de conducere ale partidului. În CEx trebuie spuse lucrurile pe nume. În rest, totul trebuie să fie în sprijinul cetăţeanului, că suntem în administraţia locală, că suntem în cea centrală, că suntem în Parlament, oamenii ne-au votat pentru a le crea mult mai bine", a precizat pentru Agerpres Liviu Pop, în legătură cu scrisoarea adresată de Gabriela Firea membrilor şi simpatizanţilor PSD.

"A trimis vineri o scrisoare deschisă"

El este convins că Firea va spune mai multe lucruri decât a transmis în scrisoare la următoarea şedinţă a CExN.

"Sunt convins că, dacă doamna primar al Capitalei, preşedinte al organizaţiei Ilfov ş interimar la Bucureşti, Gabriela Firea, are ceva de spus, în următoarea şedinţa a CEx-ului va spune mult mai multe decât a spus în scrisoare", a menţionat Pop.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis vineri o scrisoare deschisă membrilor şi simpatizanţilor PSD, în care explică pe larg contextul afirmaţiilor sale din ultimele zile, precizând că nu se află într-un război cu liderul partidului, Liviu Dragnea, că nu urmăreşte scindarea sau slăbirea formaţiunii şi că nu va candida la alegerile prezidenţiale.

Citeste și Firea, scrisoare deschisă către PSD. Chirieac, observație-cheie


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24