Gabriela Firea a anunţat când se vor termina lucrările la Podul Grant

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat când va fi gata reablitarea Podului Grant şi şi a explicat şi care au fost obstacolele. 

"Reabilitarea Podului Grant, absolut necesară, se va finaliza în primăvară. S-a lucrat intens în toată această perioada. Primăria Capitalei a expertizat și a întocmit documentațiile tehnice pentru toate podurile și pasajele pe care le deține ori le administrează. Majoritatea sunt construite în urmă cu 30, 40 de ani și nu au fost niciodată consolidate sau reabilitate, ci doar cosmetizate.

Având în vedere pericolul reieșit din toate expertizele, am început lucrările la două dintre cele mai importante dar și afectate pasaje : Străulești - deja finalizat într-un an și Podul Grant, care are termen de finalizare peste câteva luni. Aici se lucrează în două etape : Crângași către Turda și Turda către Crângași.

La etapă 1 s-au făcut lucrări de reparații ale elementelor din beton, frezarea straturilor de asfalt, s-a pus hidroizolație, s-a demontat calea veche de rulare a tramvaiului, au fost achiziționate și montate traverse noi, s-a montat calea de rulare a tramvaiului, s-au așternut mixturile asfaltice, s-au achiziționat noi rosturi de dilatație și parapeți și de asemenea s au consolidat pilonii aferenți pasajului.

Contractul de proiectare și execuție este semnat între Administrația străzilor și Compania municipală străzi poduri și pasaje.", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel